3dconnection

3D Connection hiired nüüd saadaval!

3dconnectionOn aeg mudel kätte võtta!

Meil on hea meel pakkuda teile 3D Connection 3D hiiri (imelik, et neid siiski hiirteks kutsutakse) kõigile, kes töötavad 3D mudelitega. Tänasest on võimalik 3D hiirtega meie kontoris tutvuda ning ka igal koolitusel on võimalik paralleelselt õppetööga tutvuda ka 3D hiire võimalustega. 3D hiir ei asenda tavalist arvuti hiirt, sest temaga ei ole võimalik kursorit juhtida ning menüüdes ja tööriistaribadel valikuid teostada. 3D hiir on mõeldud mudeli navigeerimise lihtsustamiseks palju lihtsamalt ja mugavamalt, kui tavahiirega võimalik oleks. Suumimine, pannimine, pööramine ette ja taha, paremale, vasemale – seda kõike saab teha 3D hiire kontrollerit liigutades samaaegselt! Sisuliselt hoiad mudelit endal käes!

3D Connection mudeli valikus on 5 erinevat hiirt, neist kolm on varustatud lisanuppudega, mis vähendavad ühtlasi vajadust kasutada klaviatuuriklahve ja seega käe liigutamist hiirelt klaviatuurile ja tagasi. Nendest uusim on SpaceMouse Pro.

3dconnection

 

Kaasaskandmiseks on olemas väiksemad 3D hiired.

3dconnection-products-2

 

Miks 3D hiirt kasutada?

  • Tootlikkuse suurendamine*1: Keskmiselt 21% kiirem töö samaaegse mudeli navigeerimise, loomise ja toimetamise tulemusena.
  • Suurem mugavus*2: Tavahiire liigutamise ja klikkimise vajadus väheneb kuni 50%.
  • Edukas projekteerimine*1: Lihtsam navigeerimine julgustab rohkem uurima ja süvenema mudeli detailidesse, et vähendada vigu.

*1 allikas: The Economic Payback of 3D Mice white paper – July 2008 
*2 allikas: Reducing Physical Discomfort and Pain Among 3D Computer Users – VSI Risk Management and Ergonomics ©2005

 

Küsige lisa ja tulge uurima!