Autodesk Value Added Reseller

Autodeski täislahendused Commuunilt

Autodesk Value Added ResellerKäesolevast aastast on Autodesk jällegi muutnud oma müügikanalite strateegiat ja arvestades turusituatsiooni muutnud edasimüügi tingimusi. Tänu sellele on meil võimalik teile pakkuda ehitusvaldkonna tarkvara täislahendust nii hoonete kui ka rajatiste projekteerimiseks, samuti ehitusjuhtimiseks. Sellest hoolimata jääb meie peamiseks tegevusvaldkonnaks just inseneride kommuuni toetamine ja ehitiste informatsiooni modelleerimise propageerimine. Keerukatel aegadel saavad lojaalsus ja usaldus uue mõtte. Me mõistame olukorda väga hästi ja püüame olla teile toeks. Koos saame valmistuda uuteks tõusudeks. Hea võimaluse selleks annavad ka EASi toetused.

Selle aasta innovatsioon on mudelpõhine kvaliteedikontroll ning 4D/5D ehitusjuhtimine. Avastage koos meiega need uued võimalused oma teenuste timmimiseks!

Head kliendid! Kui te ei ole kindlad oma vajadustes ja müügimeeste mesijutus, siis võite meie käest alati nõu küsida. Meie jaoks on oluline, et pakutav lahendus töötab, soetatud tarkvara leiab kasutust ja aitab teil võita uusi väljakutseid.