Project Galileo

Project Galileo – ehitame linna nagu päriselt?

Project GalileoAutodeski laborist tuleb uusi tehnoloogiaid nagu seeni pärast vihma. Uusim projekt nimega Galileo uurib võimalusi lihtsustada linnaplaneerijate tööd ning teha seda avalikkusele arusaadavamaks. Õige linn on elav ja ruumiline kooslus ehitistest, teedest, parkidest, veekogudest ja muidugi ka inimestest. Inimeste pidev lisandumine linnaruumi nõuab ka linnalt pidevat arengut – juurde, peale ja alla ehitamist.

Project Galileo aitab Sul kõike seda teha virtuaalselt, lihtsalt, kiirelt. Lae alla ja proovi ise ka. Kaasas on testimiseks linna mudel nimega “Tiny town”.

Projekti lehel on ka terve rida videosid, mille abil linnaehitamist õppida.

Ülevaate tarkvara võimalustest saad aga järgnevast videost.

 

Galileo on Autodesk LandXploreri edasiarendus, kus lisaks linnamudelite esitlemisele ja analüüside teostamisele on laiendatud võimalusi kiirelt visandada uusarendusi. NB! Kui laed Galileo alla, siis kontrolli, et Sinu arvutis oleks paigaldatud Microsoft .NET 4.0, DirectX 10 või uuem ning SQL Server compact 3.5. Kõik need leiad üles guugeldades Microsofti saidilt. Tegemist on uue tehnoloogia eelvaatega, mis töötab Sinu arvutis kuni 2011 juunikuuni.