Intelligentne BIM – BEXEL Manager ehitusjuhtimise uus tase

Me ei ole sellest suuremat kära teinud, aga aasta alguses me vahetasime oma portfellis ehitusjuhtimise tarkvara. Oleme nüüd BEXEL Manageri edasimüüjad ja konsultandid.

BEXEL Manager on Euroopa toode, mis sarnaneb oma omadustelt Šveitsi taskunoale. Kui tarkvara omadusi üles lugema hakata, siis võiks arvata, et see ei saa hea olla, kui üks tarkvara seda kõike teeb. Me oleme veendunud, et te üllatute nagu meiegi, kui seda lähemalt uurima hakkate.

BEXEL Manager on tõeliselt intelligentne ja sobib ehitusprojekti juhtimiseks läbi elukaare. Muidugi oskab BEXEL lugeda ehitusinfomudelitest nii geomeetriat kui andmeid, tunneb erinevaid klassifikatsioonisüsteeme, oskab andmeid integreerida, sünteesida, visualiseerida, jne. Ruumilisi dimensioone laiendatakse aja (4D) ja ressurssidega (5D) ning hooldetööde planeerimise ja juhtimisega (6D) koos vajaliku dokumendihaldusega. BEXELil on ka pilvepõhine CDE (Common Data Environment) lahendus, mis teeb ehitusprojekti informatsiooni kättesaadavaks kõikjal, kus on Internet.

Siin värske näide raudtee ehitusprojekti ehituse visualiseerimisest BEXEL Manageris.

Kui sa veel ei ole oma 2D ehitusjuhtimist mudelpõhiseks viinud, siis nüüd enam vabandusi ei ole. Uuri ja küsi lisa!