Uuenda Autodesk 2006 versioone enne, kui hilja

Miks uuendada oma tarkvara ja sõlmida Autodesk Subscription lepingut

Autodeski tarkvara 2009 versioonid võimaldavad Sul kogeda oma ideid enne, kui need on reaalsus. Kui uuendad oma tarkvara koos Autodesk Subscription lepinguga, siis on Sul alati juurdepääs kõige viimasele tootevalikule, mis võimaldab visualiseerida, simuleerida ja analüüsida projektlahendusi enne, kui need ehitatakse – tagades parema koostöö ja efektiivsuse kogu projekti kestel.

Kas teadsid, et Autodesk lõpetab versiooniuuenduste ja toodete ristuuenduse AutoCAD® 2006-baseeruvatelt toodetelt peale 13.03.2009? See tähendab, et peale seda ei ole enam võimalik aegunud tooteid uuendada, samuti ei ole võimalik saada nendele toodetele tehnilist tuge, väljaarvatud olemasolevad hoolduspaketid, mida saab Autodeski kodulehelt jätkuvalt alla laadida. Aeguvate toodete tervikloetelu leiad siit.
Praegu on õige aeg küsida pakkumust uuendamiseks või tootevahetuseks!

Kaitse oma investeeringut. Uuenda enne 13 märtsi 2009.

Autodesk Subscription aitab parandada Sinu organisatsiooni tootlikkust tagades töötajatele alati viimase versiooni Autodeski töövahenditest. See aitab parandada meeskonna oskusi läbi veebipõhiste käsiraamatute ja tehnilise tugiteenuse.

Lisaks annab Subscription leping õiguse kasutada tarkvara eelmisi versioone paralleelselt viimaste uuendustega. See lihtsustab versioonide ja litsentside haldust, samuti tarkvarale tehtavate kulutuste eelarvestamist. Veelgi olulisem on võimalus teostada projekte erinevates versioonides, tagades sujuvat koostöö partnetritega, samal ajal võttes tehnoloogiast viimast.