Autodesk University

Au 2011 esimene päev loengutel

Autodesk UniversitySellel aastal on siis AU toimumas hotellis nimega The Venetian.

Olles ise ööbimas kõrvalhotellis nimega Palazzo pean mainima, et peale esimest ringi toimumiskohas on kõik selgeks saanud. Pean kiitma korraldustiimi, kes see aasta on suutnud klasside asetuse ning nende ülesleidmise vägagi lihtsaks muuta.

Kokku on sel aastal sündmusest osa võtmas natuke üle 8000 inimese. Kohale on tulnud ennast tutvustama ja näitama mitmeid erinevaid koostööpartnereid, sponsoreid ning teisi innovaatilisi ettevõtteid.

Mis on siis tänase päeva meeldejäävamad hetked:

  • Käisin kuulamas/kaasa tegemas Navisworks Manage 2012 hands-on loengus. Loengu eesmärk oli inimestele tutvustada Navisworksi põhilisi töövõtteid ning komponente. Ja võin Teile öelda, et see tarkvara on suurte võimalustega, peab lihtsalt olema natuke loovust, et kasutada erinevaid funktsioone hoopis uues dimensioonis. Kui tulete Navisworks Manage koolitusele jagan hea meelega kõike seda uut, mis siin teada olen saanud.
  • Täna on palju räägitud ka planeerimisest, koostööst ning jällegi suhtlemisest. Miks see oluline on? Just seetõttu, et tegelikult on nii et tellija, arhitekt, projekteerija ja ehitaja peavad tegema koostööd kuna nad on tegelikult kõik sama asja eest väljas. Kõigi soov on saada valmis ehitusega, mis näeb hea välja, on kvaliteetselt ehitatud ning kestab kaua. Selleks aga on vaja, et kõik osapooled teevad koostööd ning tegelevad probleemide lahendamisega ühiselt.
  • Kohtusin täna Synchro esindajatega ning rääkisime põgusalt Synchro arengust ja kasutamisest.

 

Ootan juba põnevusega homset (tänast) päeva kuna siis on võimalik vaadata arvutit, mis suudab reaalajas renderdada ning samuti on tulemas mitmeid hands-on loenguid. Teil soovitan kindlasti vaadata ka AU Virtuali võimalusi, üle 200 kasuliku loengu on juba saadaval, peagi lisatakse ka keynote sessionite salvestused.