AU ei ole ainult loengud

AU ei ole ainult loengud ja laborid. Paralleelselt loengutega toimub siin ka Autodeskiga otseselt ja kaudselt seotud tehnoloogiafirmade näitus. Kokku on siin väljas üle 110 suuremat ja väiksemat firmat. Näiteks on siin HP, kes on kaasa toonud erinevad tööjaamad ja suuremõõtmelised plotterid.

Minu põhierialal, see on maamõõtmine, on siin esindatud Trimble, Leica ja Topcon. Kõik kolm tutvustavad siin oma viimaseid saavutusi laserskaneerimise alal. Tehnoloogia on uus ja huvitav, kuid ühes avasessiooni ettekandest jäi kõlama mõte, et tehnoloogia on olemas, kuid me veel otsime sellele täpset kasutusala.

 

Enamus meist seostab Autodeski AutoCAD tarkvaraga, kuid enam see nii ainult ei ole. Näitusel on väljas ka Oscari nimeline kuldmehike, muide ainuke näituse eksponaat, mille kõrval seisab turvamees.
Eilses blogis lubasin ma kinno minna, kuid kahjuks mul see ei õnnestunud. Nimelt näitas Disney siin filmi „Tron”, mis jõuab kinodesse alles 17. detsembril. Aga kahjuks näidati seda filmi ainult teisipäeval ja kuna mul olid siis taskus pildistamist võimaldavad seadmed, ei saanud ma siis filmi vaatama minna.

 

Eile toimus siin ka AUGI aastakoosolek, kus anti ülevaade tehtust ja tegemistest ning hõigati maha ka see, et järgmisel aastal toimuvad AU ja AUGI samuti Las Vegases, kuid siis jälle Venetiani konverentsikeskuses.