Nüüdsest pakume ka Sofistik AG inseneritarkvara

Sofistik logo

Meil on hea meel teatada, et oleme laiendanud oma tooteportfelli Sofistik AG inseneritarkvara lahendustega. Sofistik on paljudele Eesti inseneridele juba tuttav ning mitmed Eesti ehitised on ka Sofistikuga projekteeritud. Neist ilmselt tuntuim on Smuuli viadukt Tallinnas.

Sofistiku tootevalikust võiksid enim huvi pakkuda Sofstik Structural Desktop, Reinforcement Generation ja Reinforcement Detailing. SSD koondab endasse erinevad Sofistiku analüüsitarkvarad. Reinforcement Generation ja Reinforcement Detailing on Reviti lisaprogrammid, mis lihtsustavad raudbetooni sarruse projekteerimist Revit keskkonnas. Kuna Sofistik on Autodeski strateegiline partner, siis on palju rõhku pandud koostööle Revitiga.

Lisaks eelnevatele on pakkuda dünaamilist analüüsi, kergkonstruktsioonide ning geotehnilise projekteerimise tarkvara madalvundamentide, tugiseinte, vaivundamentide, tunnelite ja sildade projekteerimiseks. Analüüsitarkvarade puhul on võimalik kasutada erinevaid sisendeid mudelite defineerimiseks nagu Revit, Rhinocheros või AutoCAD aga ka parameetrilist teksti/scripti.

Sofistiku lahendustest ülevaate saamiseks soovitame külastada Sofistik homepage ja Sofistik Youtube Channel.