Segadused Revit Structure 2008 installeerimisel.

Oled sattunud olukorda , kus peale Reviti installeerimist, ei ole raamatukogus (library) ühtegi malli (template) ega ka perekonda (family). ( Probleem on tingitud reeglina sellest, et installeerimisel on valitud maaks „ohter contry“).

Mis teha?

Nüüd on sul kaks varianti, kas otsid .cab faile Reviti installeerimise plaadilt või lähed aadressile,

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=9262782

Peale allalaadimist/kopeerimist, paki nad lahti.

Aga kuhu? Jälle on sul kaks varianti.

Vaikimisi on Reviti failide asukohaks C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Autodesk\RST 2008. Pane nad sinna.

Samas, kui kontoris on rohkem kui üks arvuti, on soovitav need failid lahti pakkida serverisse või vastavasse kohta võrgus. Sellisel juhul aga pead värskendama failide asukohta Revitis käsitsi. Selleks mine Revitis Settings>Options>File Locations ja lisa sinna oma failide asukoht.

Lisaks soovitan, enne kui olete oma büroo template teinud, kasutada vaikimisi malli nimega „Structural Analysis-DefaultMetric.rte“.

Tegelikult on sul üks variant veel. Selleks kirjuta aadressile support@commuun.ee . Vihjeks võin öelda, et alustuseks saad vastuseks ülaltoodud juhised.

Kui sa aga veel ei ole installeerinud Revitit, siis vali maaks “Finland“ ja saad enamus vajalikke asju kohe kätte. Aga vaikimis soovitan ikka mallina kasutada malli nimega „Structural Analysis-DefaultMetric.rte“.

P.S. On veel üks koht, kust saab omale uusi perekondi . Mine http://www.autodesk.com/revit-library . Seal peamiselt arhitektidele vajalikud perekonnad.