Autodesk Buzzsaw

Autodesk Buzzsaw

Autodesk BuzzsawAutodesk® Buzzsaw® on efektiivse meeskonnatöö lahendus, mida Autodesk pakub pilveteenusena (SAAS – Software As A Service). Tsentraliseeritud ja turvaline dokumentide, andmete ja projektijuhtimine integreerituna Autodeski projekteerimistarkvaraga. Teie andmed on igal ajal kättesaadavad sõltumata teie geograafilisest asukohast, varundatud ja turvatud maailmaklassi serveritel, seda kõike minimaalsete kuludega. Ainus, mida vajate on Interneti brauser. Buzzsaw täieliku funktsionaalsuse saavutate, kui kasutate Autodesk® Buzzsaw® klienttarkvara.

 

{tab=Üldist}

Autodesk® Buzzsaw® tarkvarateenus on saadaval Standard ja Professional versioonina. Lühidalt on Standard versioon igati sobilik projekteerimise projekti juhtimiseks, ehitusprojektide juhtimisel on kasulik omada Professional versiooni.

Lisakas erinevatele funktsionaalsetele omadustele saab teenust osta lähtuvalt kasutajate arvust ja hallatava informatsioonimahust. Minimaalne pakett on 25 aktiivset kasutajat ja 25GB ruumi andmetele. Teenusleping on üldjuhul aastapikkune ja vastavalt vajadusele saab teda pikendada.

{tab=Standard}

Buzzsaw Standard versioon sisaldab kõike seda, mis ehitusliku kavandamise juhtimisel on elementaarselt vajalik, et toetada äriprotsesse.

{slide=Mudelite ja jooniste jagamine}Mudelid ja joonised on kõikidele projekti osapooltele saadaval sõltumata nende geograafilisest asukohast või ettevõttest.

Exchange_Models_across_Companies

{/slide}{slide=Tsentraliseeritud projekti andmed}Tsentraliseeritud projekti informatsioon saadaval kõikidele partneritele.

Centralized_Poject_Information

{/slide}{slide=Projekti ülevaatus}Jooniste ning mudelite vaatamine, kommenteerimine ja parandusettepanekute tegemine on lihtne ka neile, kes ei oma spetsiaalset projekteerimistarkvara.

Design_Review
{/slide}{slide=Versioonide haldus}Säilivad kõik dokumendi versioonid ning igal ajal on võimalik tuvastada muudatuste protsessi ja taastada eelnevaid versioone.

Version_Control

{/slide}{slide=Kihtide ja viitfailide haldus}Kui DWG fail laetakse Buzzsaw keskkonda, skaneeritakse ta läbi ning koos DWG failiga laetakse üles ka kõik viitfailid. Sedasi saavad projekti liikmed probleemideta avada faile.

Layer_Xref_Management

{/slide}

{slide=Failide lukustamine}

Failide muutmisel lukustatakse failid, et teistel kasutajatel ei oleks võimalik dokumenti samal ajal muuta ega ülekirjutada.

File_Locking

{/slide}{slide=Projekteerimistarkvara ühildamine}Mitmed Autodeski projekteerimistarkvarad on ühildatud Buzzsaw keskkonnaga, võimaldades otse projekteerimistarkvarast (näiteks AutoCAD, Revit, jt) salvestada jooniseid või mudeleid Buzzsaw keskkonda.

Design_Application_Integration

{/slide}{slide=Sündmuste logi ja audit}Enam ei saa keegi väita, et ta ei ole dokumenti näinud. Buzzsaw salvestab kogu tegevusajaloo ja nii on igal ajal teada, mis on toimunud.

Activity_Audit_Trail

{/slide}{slide=Teavitused ja hoiatused}Buzzsaw lihtsustab oluliselt projekti informatsiooni jagamist võimaldades nii automaatset teavitust, kui ka kasutaja valikul teavitusi uue või muudetud informatsiooni loomisest. Kui laed dokumendi Buzzsaw keskkonda, saad lihtsa vaevaga teatada vajalikke kontaktisikuid sellest.

Notifications_Alerts

{/slide}{slide=Otsing}Midagi on läinud kaduma? Vaevalt küll, Buzzsaw otsing leiab kõik üles.

Advanced_Search

{/slide}{slide=Kasutajate haldus}Buzzsaw võimaldab kokku 9 erinevat kasutajaõiguste taset. Äärmiselt paindlik süsteem tagab selle, et informatsioonile ligipääs vastab projekti turvareeglitele ja muudatusi saavad teha ainult selleks volitatud isikud. Kasutajate haldus on nii ettevõtte, kasutajagrupi, kui projektipõhine. Lisaks on võimalik avalikkusele jagada faile vaatamiseks Internetibrauseri vahendusel, mis on äärmiselt kasulik üldist huvi pakkuvate projektide puhul.

User_Adminstration_and_Security

{/slide}{slide=Software AS A Service}Buzzsaw on turvaline, nõudlusele vastav lahendus. Puuduvad peidetud kulud, maksad vaid selle eest, mida vajad vähendades kulutusi keerulisele ja kallile IT infrastruktuurile.

SaaS

{/slide}

{tab=Professional}

Professional versioon sisaldab kõiki Standard versiooni omadusi, kuid lisab ehitusjuhtimiseks ja dokumendihalduseks vajaliku funktsionaalsuse.

{slide=Töövood}Buzzsaw aitab lihtsustada kontrolli standardsete äriprotsesside ja töövoo üle (näiteks kvaliteeditagamise protseduurid, dokumendiohje, jne).

buzzsaw_2011_business_process_wflow_large_1280x960

{/slide}{slide=Aruandlus}Konkreetne ülevaade projekti seisust.

buzzsaw_2011_reporting_large_1280x960

{/slide}{slide=Ehitusvormid (blangid)}Kaetud tööde aktid, päevaraamatud, jne. Standardiseeritud.

buzzsaw_2011_construction_forms_large_1280x960

{/slide}

{slide=Kasutaja vormid}

Lisaks standardvormidele saad luua oma dokumendivorme.

buzzsaw_2011_custom_forms_large_1280x960

{/slide}{slide=Dokumendiregister}Halda dokumente, versioone ja üleantava dokumentatsiooni pakette.

buzzsaw_2011_document_register_large_1280x960

{/slide}{slide=Hangete juhtimine}Loo ja halda hankekutseid, pakkujaid, jne.

buzzsaw_2011_bid_manager_large_1280x960

{/slide}

{tab=Buzzsaw Mobile}

Lisaks tavaarvutitele on võimalik Buzzsaw keskkonda kasutada ka Apple iPad või iPod tahvel ja pihuarvutitega. See tähendab, et ehitusobjektil on väimalik loobuda tülikatest ja kergelt riknevatest paberjoonistest ning liikuda keskkonnasäästliku paberivaba projektijuhtimise suunas. Buzzsaw Mobile võimaldab vaadata dwf formaadis jooniseid, samuti vaadata ja muuta AutoCAD dwg formaadis jooniseid tasuta AutoCAD WS tarkvaraga.

Buzzsaw App on tasuta saadaval Apple appstores ja Google Plays.

Buzzsaw_Mobile

{tab=Nõuded süsteemile}

Autodesk Buzzsaw 2012

 

  • Microsoft® Windows® 7, Microsoft® Windows Vista®, või Microsoft® XP Professional edition
  • Intel® Pentium®-based PC or compatible
  • 2 GHz processor
  • 35 MB vaba kettaruumi
  • VGA graafika vähemalt 1,024 x 768 resolutsiooniga
  • Microsoft® Internet Explorer® 6.0 või uuem (NB! teiste brauseritega on funktsionaalsus oluliselt piiratud)
  • Kire internetiõhendus (min 1Mbit/s)
  • iOS 4.0 või uuem Buzzsaw Mobile versioonile

{tab=Proovi tasuta!}

Mine kohe www.autodesk.com/buzzsaw ja registreeru kasutajaks. 30 päeva saad tasuta proovida Buzzsaw võimalusi. Kui Buzzsaw vastab ootustele, saad oma demokonto muuta ametlikuks kontoks sõlmides teenuslepingu.

{/tabs}

Kui soovid esitlust või lihtsalt küsida Buzzsaw kohta, siis võta ühendust!