autodesk360

Autodesk 360 Access – BIM pilves

autodesk360Autodesk University läbivaks teemaks oli tänavu koostöö. Autodesk teatas sellega seoses ka kahest uuest pilveteenusest koondinimetuse Autodesk 360 Access all. Üks neist on mõeldud ehitusvaldkonnale projektimeeskondade sidustamiseks – Project Collaboration for AEC – ja on juba ka avatud, teine tootearenduse meeskondade ühendamiseks – Product Lifecycle Management. Autodesk 360 on Autodeski visioon sellest, kuidas ettevõtete kommunikatsioon tänapäeval toimuma peaks. Me ei tööta enam 9st 5ni, vaid 24/7. Projektide meeskonnad paiknevad järjest enam globaalselt erinevates ajavöötmetes ning juurdepääs kõige värskemale informatsioonile on kriitilise tähtsusega.

Project Collaboration for AEC laiendab Autodeski seniste meeskonnatöövahendite kasutus- ja juurdepääsuvõimalusi. Tänased Buzzsaw kasutajad on arvatavasti juba märganud, et eelmisest nädalast muutus Buzzsaw veebipõhine kasutajaliides, mis nüüd sõltumata kasutatavast veebibrauserist näeb välja ühesugune ja sarnaneb ka Buzzsaw kliendiga. Kuid see pole kõik, kui seni said Buzzsaw keskkonnas vaadata dwg ja dwf faile, siis nüüd genereerib Autodesk 360 Access ka Reviti mudelitest vaated ilma eritarkvara omamata!
Lisaks saab siduda veebipõhise keskkonna Autodesk Vault projekti andmehalduse serveriga. Siiani oli Vaulti andmebaasi keeruline jagada globaalselt, see nõudis kalliste virtuaalsete võrkude ehitamist. Nüüd muutub andmetele juurdepääs oluliselt lihtsamaks.

 

Vaata ka tutvustavat videot:

http://www.youtube.com/watch?v=qlABuKRM-p4

 

Ja teine video Autodesk 360 “kasutusjuhend” algajale:

http://www.youtube.com/watch?v=eG60urbPJ7k