Eestlased Autodesk Universityl 2008

Nüüd see algab taas! AU

Hoolimata masust koguneb suur hulk Autodeski toodete kasutajaid, fänne, õpetajaid Las Vegasesse Autodeski Ülikooli, mida traditsiooniliselt peetakse tänupühade järgsel nädalal. Tänuväärselt on Autodeski inimesed mõistnud ka olukorda ja loonud võimaluse suurest sündmusest osa saada ka neil, kel Las Vegase sõit materiaalsetel või muudel kaalutlustel üle jõu käib. Esimest korda on võimalik sündmusest osa saada virtuaalselt ehk siis Interneti vahendusel. Püsiklientidel ehk Subscription lepingu omajatel on võimalik osaleda lausa tasuta. See on suurepärane võimalus. Usun, et kui võtate seda võimalust tõsiselt, siis hakkate järgmistel aastatel mõtlema juba reaalse kohalolu peale. Kui virtuaalselt on võimalik kuulata ja vaadata ettekandeid, siis Beerbustist osa saamiseks tuleb ikka koha peale minna. Mitte, et Budweiser õlu oleks, pigem ikka selle tohutu melu pärast tuleb sinna minna.

Kui Sa veel ei ole loonud endale päevakava või õigemini õhtukava detsembri esimesteks päevadeks, siis on viimane aeg klikata au.autodesk.com. Ettekanded algavad meie aja järgi sobivasti peale tööaega ja kestavad kesköö tundideni.

Kindlasti tasub vaadata keynote seansse. Carl Bass teeb tavapärase ülevaate Autodeski toodete tulevikust, samas kui AEC keynote seansil räägitakse juba konkreetsemalt ehitusvaldkonna tarkvarade tulevikust. Keynote seansi selle aasta külalisesineja on Amory Lovins, raamatu “Winning the Oil Endgame” üks autoritest. Ajakiri Time on ta nimetanud 100 maailma mõjukaima inimese hulka. Millest juttu tuleb, selgub juba kolmapäeval.

Ei saa mainimata jätta, et kui vaatate AU avalehelt reklaamvideot, siis oleme meie Kairega ka sinna sattunud.

Eestlased Autodesk Universityl 2008

Mis muud, kui edukat Ülikooli!