AutoCAD WS Mobile

Mis on AutoCAD WS ja kuidas seda kasutada?

AutoCAD WS MobileAutodeski loodud AutoCADi failiformaat laiendiga dwg on teadagi de-facto standardformaat, milles graafilist informatsiooni edastatakse. Autodesk on teinud tõsiseid pingutusi, et saaksite oma projekte levitada ka neile, kellel ei ole võimast graafikatööjaama või arvutit üldse. Tänu AutoCAD WS Mobile rakendusele on joonised nüüd kättesaadavad ka pihuarvutites ja nutitelefonides, esialgu siis iPhonel, iPodil ja iPadil. Kusjuures teie ei pea ühtegi neist omama, et sõprade või kolleegidega oma jooniseid jagada või ka redigeerida!autocadwsiphone

 

AutoCAD WS on veebipõhine AutoCAD, kus on võimalik jooniseid üles laadida, vaadata, redigeerida ehk lisada kõiki lihtsaid 2D objekte või neid muuta, lisada Google Mapsi kaarte, jne. Veel on võimalik joonist teistega jagada ja reaalajas koos joonist redigeerida. Muudatusi saab hiljem aegteljel tagasi kerida. Seega saab nüüd AutoCADi jooniseid jagada kõigiga sõltumata kasutatavast arvutist, operatsioonisüsteemist või Internetibrauserist! AutoCAD WS kasvas välja labs.autodesk.com projektist nimega Butterfly.

Kui töötad AutoCADi või sellel baseeruva mistahes vertikaaltootega, saad alla laadida ka AutoCAD plugina, mis võimaldab jooniseid AutoCAD WS keskkonda salvestada või ka avada otse oma AutoCADist.

Jääb veel mainida, et kõik see on TASUTA!