Autodesk Cloud

Autodesk Cloud – sheeri kama!

Autodesk Cloud

Autodesk on pilveteenuseid nagu Buzzsaw pakkunud juba üle kümne aasta, kuid sellest nädalast pöörati pilveraalinduses meie jaoks täiesti uus lehekülg.

Sõltumata sellest, kas oled täna Autodeski klient või mitte, saad võtta kohe kasutusele kaks tasuta pilveteenust: Autodesk Cloud Documents ja Design Review Mobile. Need annavad Sulle võimaluse jagada oma projekte kellega iganes, kus iganes ning teha ka joonistele kommentaare. Tasuta on saadaval 1GB kettaruumi.

Autodeski püsiklientidel, kellel on aktiivne leping (subscription), on kasutada 3GB kettaruumi. Vajadusel on võimalik kettaruumi juurde osta, kuid need kogused on tegelikult juba nii suured, et enamusele meist piisab ka tasuta ruumist. Sheeri kama!

NB! Autodesk Cloud Documents vajab uuemat veebibrauserit, mis toetab HTML5 tehnoloogiat (Chrome 10, Firefox 4, Safari 5 ja IE9).

Documents in Cloud

Lisaks nendele kahele teenusele on Autodeski Suite toodete klientidel võimalus kasutada veel tervet rida pilveteenuseid, mis muudavad projektide kavandamise, visualiseerimise ja analüüsi protsessi kardinaalselt. Erinevat suurt arvutusvõimsust vajavad tegevused, nagu fotorealistlik renderdamine või energiatõhususe analüüs, on võimalikud ilma pikema kohvipausita. Otse oma rakendusest võid saata mudeli “pilve” ja jätkata loomingulist tööd. Vastus laekub mõne aja pärast. Pilveteenused annavad rohkem mobiilsust, rohkem võimalusi, rohkem võimsust. NB! Kui Sul lepingut ei ole, siis saad pilveteenuseid proovida ikka.

Loe lähemalt Autodesk Cloud teenustest www.autodesk.com/cloud

Hakka kohe kasutama oma kettaruumi ja jaga välja jooniseid documents.cloud.autodesk.com

Cloud Rendering