quickshare

QuickShare ja Nitrous teevad projektide avalikustamise ülimugavaks

quickshareOleme siin varasemalt tutvustanud võimalusi projektide avalikustamiseks kasutades dwf faile ja Autodesk Freewheel teenust. Nüüd aga on vektorjooniste ja mudelite paigutamine oma kodulehele lihtsam, kui kunagi varem. Salvesta oma joonis või mudel dwf formaati, lae üles Autodesk Design Review QuickShare projektilehele vajutades “UPLOAD” ja paiguta joonise vaatur oma kodulehele. Näiteks niimoodi!

Nagu näha, on QuickShare suur samm edasi võrreldes Freewheel teenusega. Joonist või mudelit kuvatakse kohalikus arvutis ning mudelis ringi vaatamine on kiire ja sujuv.

Quickshare on suurepärane lahendus jooniste jagamiseks avalikkusega. Kui soovid oma jooniseid ja mudeleid jagada vaid valitud sõpradega, siis selle jaoks on Autodesk Project Nitrous. Nitrous on tasuta teenus, millega kaasneb 1GB kettaruumi Autodeski serveris. Teenuse kasutamiseks tuleb registreeruda või logida sisse kasutades Autodesk ID tunnust (kui oled varasemalt Autodeski lehtedel sisse loginud, siis on Sul Autodesk ID olemas). Seejärel saad luua dokumendikategooriaid, dokumente üles laadida, neid vaadata ja teistega jagada. Seejärel saavad teised dokumenti kommenteerida ning laadida üles oma versioone.

nitrous-actions

 

NB! QuickShare ja Nitrous on Autodeski tehnoloogia eelvaateprojektid, millega uuritakse uute tehnoloogiate rakenduslikkust ning Autodesk jätab endale õiguse neid teenuseid muuta või ka lõpetada.