Synchro 4D mudel

Synchro lisab võimalusi

Synchro 4D mudel

Kui palju on võimalik tarkvara uuendada? Tundub, et kui ideid on palju ja tahtmine suur, siis kas või iga kuu. Alles oktoobri algul rääkisin uuest Synchro 4.0-st. Nüüd, poolteist kuud hiljem tuldi juba välja täiendatud Synchro 4.1.1-ga.

Miks? Sest uusi mõtteid kogunes küllaga. Ning samuti lahendati ära mõned pisivead, mis 4.0-s olid sisse jäänud.

Kuid nüüd uuendustest, mis aset on leidnud:

  • 3D Path – ehk siis nüüd on võimalik mudeli osad töö tegemise ajaks liikuma panna. Seega võib veelgi täpsemalt planeerida ehitusobjekti korraldust.
  • Save as image – salvesta 3D mudelist JPEG formaadis pilt. Miks see hea on? Nüüd on võimalik projekteerijale lihtsalt pilt saata mõnest veast või alltöövõtjale graafiliselt mõnda tööd seletada.
  • Suurendatud tööanalüüsi jälgimise võimalusi – ehk on loodud rohkem lahtreid töö oleku ning läbiviidavuse kirjeldamiseks. Selle tulemusena saab hiljem analüüsida põhjalikumalt kujunenud olukorda.
  • Salvestatav konfliktanalüüs – Synchro säilitab teostatud konfliktanalüüsi. Nii ei pea me sama analüüsi mitu korda teostama, vaid saame vaadelda varasemaid tulemusi.

Mis siis muud üle jääb kui tuleb proovida uut Synchrot!

PS! Daniel Fahmi kirjutab oma blogis, et nüüdseks on Synchro mudeli importimisel ja haldamisel tänu Objectivity tehnoloogia kasutuselevõtule muutunud oluliselt kiiremaks, ka Navisworksist kiiremaks. Kuna ta töötab igapäevaselt mõlema tarkvaraga ning meie mõistes erakordselt suurte ehitusinfomudelitega, siis tasub seda informatsiooni tõsiselt tähele panna! Siseinfo kohaselt tegeleb Synchro veelgi just tarkvara kiiruse edendamisega, lähemal ajal on oodata mitme protsessori tuge.