Autodesk Robot Structural Analysis

Robot Structural Analysis õppematerjalidest

 

Autodesk Robot Structural AnalysisViimasel ajal on minult mitmed Autodesk Robot Structural Analysis tarkvara kasutajad küsinud, kas on olemas ka õppevideoid või kas oleks võimalik saada programmiga töötamise näiteülesandeid. Muidugi on.
Selllelt aadressilt leiadki eelkõige õppevideod peaaegu kogu Roboti funktsionaalsuse kohta http://www.robotoffice.com/rsa/
Kuigi need videod on loodud programmi vanemate versioonidega, on programmi ülesehitus suuresti sama. Kindlasti panete tähele, et lisandunud on palju uusi võimalusi, mida videotes pole käsitletud. Uute versioonide ja uute omaduste kohta leiab videod Youtube AutodeskBuilding kanalist. Soovitav olekski see kanal endale lemmikutesse lisada! Et filtreerida Roboti kohta käivaid videoid, sisesta otsingusse Robot ja peaksid praeguse seisuga leidma vähemalt 9 videot viimase versiooni uuenduste kohta.
Mis puuutub näidisülesannetesse, siis need leiate siit.
Kindlasti on neid, kes ise pusides saavad edukalt hakkama. Praktika on siiski näidanud, et kahepäevase algkursuse läbimine teeb selle pusimise tunduvalt efektiivsemaks. Tulge koolitusele!