autodesk-react-web

Autodesk React – Robotile Ribamenüü

Eks meile kõigile on teinud muret asjaolu, et Autodesk ei ole juba aastaid Robot Structural Analysis tarkvarale sisulisi uuendusi välja andnud. Eelmisel nädalal ilmutati Autodeski laborist uue nimega katsetoode – Autodesk React Structures.

Me tõmbasime selle alla, paigaldasime, proovisime ning tuvastasime, et ei ole mõtet oma aega kulutada. Kuigi Autodesk soovib tagasisidet, siis hetkel ei ole midagi sellist, millele tagasisidet anda. React on Robot, millelt on ära võetud kõik dimensioneerimise moodulid ning kasutajaliidesele on lisatud Ribbon. Tekib küsimus, miks ei ole suvatsetud seda Ribbonit varem Robotile külge keevitada!? Miks just nüüd on käes aeg konstruktsioonide projekteerimist ümbermõtestada?

Tegemist on laboratooriumi projektiga ja alles esimese väljalaskega. Loodame, et järgmine väljalase sisaldab juba ka sisulisi uuendusi BIM töövoo osas, mida reklaamlausetega lubatakse. Kliendi seisukohalt tekib küsimus, et kas React on siis päris uus toode ja kui on, mis saab siis Robotist? Meie tahame ka teada. Praegu on meie reaktsioon kerge pettumus.