RM 2006

RM Bridge – sildade staatiline ja dünaamiline analüüs

RM 2006

RM Bridge V8i on professionaalne sildade projekteerimise tarkvara, mis sisaldab tohutul hulgal erinevaid analüüsivõimalusi just sildade projekteerimiseks, sealhulgas liikuvkoormuste, tuule ja maavärinate dünaamiline mõju, materjalide karakteristikute muutumine ajas nii ehitus- kui ka ekspluatatsiooniperioodil ning nende mõju sisejõududele, väsimuskontrollid jne. Samuti sisaldab programm mitmeid optimiseerimisülesandeid pingeelementide (pingestustrossid, vandid) koormusjaotuste lahendamiseks.

  • Ruumiliste konstruktsioonide modelleerimine CAD laadse eelprotsessoriga, sealhulgas projekti telgede defineerimine plaanis ja profiilis (tee geomeetria).
  • Ruumilise konstruktsiooni analüüs simuleerides suvalist ehitusetappi seotuna aegteljega (4D analüüs).
  • Võimaldab suvalise silla tüübi või ehitusmeetodi analüüsimist.
  • 14 rahvusvahelist projekteerimisnormi.
  • Programmi kasutab palju rahvusvahelisi konsultante ja mõned tuhanded sillad on projekteeritud selle võimsa töövahendiga.

RM Bridge loogika lähtub just tee ja silla projekteerimise loogikast, kus eelnevalt on paika pandud tee geomeetria ning sellega tuleb siduda sillakonstruktsioon (sambad, püloonid, avaehitus, silladekk).

Huvi korral palume võtta meiega ühendust. Soovi korral esitleme Teile programmi elementaarloogikat ise või korraldame Bentley spetsialistidega esitluse Interneti vahendusel.

Loe RM Bridge kohta lisaks ka Bentley kodulehelt!