TRLMainLogo

TRL Software – mitmekülgne tarkvara transpordi planeerimiseks

TRLMainLogo

Meil on hea meel pakkuda teile nüüdsest ka mitmekülgset tarkvara transpordi modelleerimiseks, planeerimiseks, ristmike läbilaskvuse arvutusteks ning liiklusohutuse auditeerimiseks Briti firmalt TRL Software, mis on osa Transpordi Uuringute Laboratooriumist. TRL (Transport Research Laboratory) on rahvusvaheliselt tunnustatud transpordialaste uuringute, konsultatsioonide, nõuustamise ja testimise keskus. Keskus on asutatud üle 70 aasta tagasi ja selles töötab üle 500 spetsialisti. TRLi tarkvara on üle maailma levinud ja paljudes riikides, eelkõige Ühendkuningriigiga seotud riikides kujunenud absoluutseks standardiks, mida kasutavad ja mille kasutamist nõuavad ka ametkonnad.

TRL Software pakub järgmisi tarkvaralahendusi:

  • Ristmike ja fooride projekteerimine – ARCADY, OSCADY, PICADY, jt
  • Liikluse juhtimine ja kontroll – MOVA, SCOOT, jt
  • Strateegiline modelleerimine – STM
  • Tänava auditeerimine, sh jalakäijate, jalgratturite ja kaubavedude auditeerimise moodulid
  • Liiklusohutus – ristmike projekteerimise tarkvarad ARCADY, OSCADY ja PICADY arvutavad kõik lähtuvalt ristmiku geomeetriast ja liiklusvoogudest välja ristmiku õnnetusriski.

Kõigi toodete kohta leiate detailsemat informatsiooni TRL Software veebilehelt.

Kõikidele tarkvaradele pakutakse nii üksiklitsentse, kui võrgulitsentse. Saadaval ka õppelitsentsid ülikoolidele! Huvi korral palun küsige lisainformatsiooni Kairelt!

 

Meenutuseks, et mõni aeg tagasi tutvustati Autodeski webinaril ka ringristmike BIM projekteerimist – integreeritud modelleerimist ja analüüsi. Selle webinari salvestus ja esitletud toodete informatsioon on saadaval http://www.bimroundaboutdesign.com/