Autodesk Homestyler

Autodesk Homestyler – Igaüks on sündinud arhitekt!

Autodesk HomestylerMõned aastad tagasi läbi Poola sõites ja neid erinevaid tornide ja karniisidega eramuid vaadates jõudsin sellisele järeldusele, et kõik poolakad on arhitektid. Professionaalsetel arhitektidel ilmselt niipalju toredaid mõtteid ei tekiks. Eestlaste puhul on arusaam heast majast teadagi palju lihtsam: viilkatusega ja nelinurkne, uks mere poole.

Kui aga Sinul on ideid rohkem, siis Autodesk Homestyler on veebipõhine rakendus, milles igaüks kes hiirt mööda lauda taga ajada oskab, suudab lihtsa vaevaga endale kodu projekteerida. Tegelikult küll kujundada, sest projekteerimine eeldab ikkagi enamat, kui lihtsalt visuaalse pildi loomist oma visioonist. Küll aga on selline rakendus vägagi abiks, kui soovite oma ideid läbi mõelda, enne kui arhitekti juurde minna. Homestyleriga mängimine ei maksa midagi!

Homestyler on tõeliselt lihtne, vali vaid menüüst sobivad ehitus- või sisustusplokid ja vaata oma projekti erineva nurga alt. Lisatud on ka küllaltki suur hulk valmisplaane (maakeeli tüüpprojekte), mida alustuseks ette võtta. Kui oled oma ideed vormistanud, võid need sõpradele välja jagada. Voila!

Homestyler - alusta nullist või valmislahendusest!