ifc_info

Veelgi rohkem infot Synchros

BIM on lahe! Vähemalt kolmemõõtmelist mudelit meeldib kõigile vaadata. Seda on lihtne jälgida, seal on võimalik erinevaid mudeli osasid välja võtta, teostada konfliktanalüüsi leidmaks vigu ja palju muud. Kuid ehitajale ainuüksi pildi vaatamisest ei piisa. Selleks, et jälgida ehitusprotsessi kulgu ning eelkõige kontrollida ehituse kvaliteeti, peab iga töödejuht olema kursis ka kasutatavate materjalidega.

Hetkel, kasutades plaanilisi tööprojekte on materjalid määratletud kas jooniste kõrval materjalide loetelus või halvemal juhul kusagil seletuskirjas. Niimoodi näpuga mitmest kohast järge ajades ei ole väga keeruline vigu tekitada, mis omakorda tekitab meile aga üleliigse ajakulu. Isikliku aja väärtust teab igaüks ise.

Selleks, et projekteerija poolt lisatud materjalide infot kiiremini ja paremini kätte saada on Synchrol olemas võimalus seda kõike lihtsa hiireklikiga vaadata. Selle jaoks valige mudeli osa, mille infot soovite vaadata, avage Navigator paneel -> Resources -> User fields alajaotus. Sealt on võimalik lisaks saada teada mudeli osa mõõtmed. Antud pildil on näha info, mis on IFC tüüpi mudelile kaasa lisatud.

ifc_info

 

Head ehituse juhtimist ja kontrollimist.