Võrgu litsentside haldusest

Kui Teil on kasutuses Autodeski Litsentsihaldur (Autodesk License Manager), siis aegajalt võib juhtuda olukord, kus mingi arvuti(d) on hõivanud (mitte laenanud) tarkvara litsentsi, kuid arvuti ise on välja lülitatud, kuid Litsentsihaldur on selle ära unustanud. Samas suurte firmade korral ei taha Te ka litsentsiserverit taaskäivitada, sest siis vabanevad kõik litsentsid ja kasutajad hakkavad neid siis ükshaaval ära võtma ning selle käigus võib ka keegi õnnelik litsentsiomanik sellest ilma jääda ja siis seda pahandust.

 

Selleks, et Litsentsihaldur suudaks rippumajäänud litsentsid taas üles korjata soovitame me Teil kasutusele võtta Litsentsihalduri määrangutefaili.

 

Määrangute faili nimeks peab olema „ADSKFLEX.opt” ja see peab asetsema litsentsifailiga samas kataloogis ja rippumajäänud litsentside üleskorjamiseks peab see sisaldama järgmist rida:

TIMEOUTALL 5400

 

Kui Te soovite saada rohkem teada litsentsihalduri määrangute failist, siis on seda võimalik teha litsentsihalduriga kaasasolevast failist “License Administration Guide”.

 

Aga samuti võite Te pöörduda ka meie poole ning me aitame teid hea meelega.