Armeering_2011

Robotis armeerimist oled juba proovinud?

Roboti kasutajad juba teavad, et RSA (Robot Structural Analysis) võimaldab dimensioneerida raudbetoonelemente. Aga, kas te ka teadsite, et seni uusimas 2011 versioonis on raudbetoonelementide dimensioneerimine tehtud veelgi lihtsamaks?

Armeering_2011

Kui olete teostanud Robotiga arvutused ja lasknud tal dimensioneerida raudbetoonelemendid, siis programmi poolt pakutud lahendust on nüüd palju mugavam modifitseerida – juhul kui te loomulikult tahate seal muudatusi teha.

Mis siis on muutunud? Ennekõike loomulikult armeerimise kasutajaliides ise, kõik vajalikud käsud on toodud kasutajale otse silme ette – ei mingit otsimist, ega ülearuseid klikke (vaata pilti ja meenuta vana programmi). Lisaks on juurde tekitatud käske, mis teevad kasutaja loodud armeerimismustri loomise mugavaks ja väljapakutud lahenduse kontrollimise lihtsaks.

Ja kui kasutate mudelprojekteerimisel Revit Structuret, siis on teil võimalik sarrus modelleerida Revitis ja kontrollarvutused teostada Robotis. Kasutades Subscription lisapaketti on infovahetus kahe tarkvara vahel eriti ladus.

Proovige kindlasti uusi võimalusi, kui te veel seda teinud ei ole!