Robot Office Navigator!

RoboBAT on koos Robot Office viimase versiooniga (19) loonud uue töökeskkonna Robot Office Navigator. Robot Office Navigator on tööriist:

  • erinevates programmides loodud projekti dokumentatsiooni haldamiseks
  • projekteerimisprotsessis kasutatud erinevate programmide ja dokumentatsiooni integreerimiseks
  • kasutaja(te) enda info andmebaaside loomine ja haldamine, mis on ühendatud Internetis olemasoleva informatsiooniga
  • keskkond juurdepääsuks Robot Office programmi infole ja uuendustele

Navigator teeb inseneride töö, mis on seotud erinevates programmides saadud ja erinevatesse faili formaatidesse salvestatud dokumentide, andmete ja tulemuste tegelemisega, lihtsamaks ning efektiivsemaks. Programm võimaldab  projekteerimisprotsessis kasutatud programmide ja failide hierarhia automaatset loomist, samuti ka erinevate formaatide salvestamist/lugemist. Navigator võimaldab veel Interneti vahendite vaatamist ja nende manustamist projekti dokumentatsiooni.

Programmi kasutajaliides on opereerimiseks väga lihtne, mis teeb Navigatori ideaalseks töövahendiks igapäevaseks kasutamiseks inseneri/disaineri jaoks.

Täiendavad Navigatori funktsioonid on seotud firma RoboBAT poolt pakutud integreeritud projekteerimislahenduste toetamisega:

  • informatsioon saadaolevate moodulite ja arvutusseadete kohta (nii kasutaja poolt installeeritud kui ka Robot Office paketis sisalduvate programmide kohta)
  • kiire juurdepääs informatsioonile, mis on seotud spetsiifiliste projekteerimse probleemidega (kirjeldused, referentside näidised ja videoesitused)
  • automaatne märguanne uute uudiste ja ROBOT Office paketis olevate muutuste kohta

Robot Office Navigatorisse võib suhtuda kui personaalsesse projektihaldustarkvarasse. Robot Office Navigator paigaldatakse koos Robot Office töövahenditega või ilma ja ta on saadaval tasuta.